Font: Eurekakids

La cadena de joguines educatives Eurekakids continua consolidant el seu procés d’internacionalització i ha apuntalat la seva presència al mercat llatinoamericà. Així, l’empresa, amb seu a Riudellots de la Selva,  ha obert un nou establiment en un centre comercial de Bogotà (Colòmbia) i properament ho farà a Playa del Carmen, a Cancun (Mèxic).

Amb l’obertura d’aquest nou establiment, Eurekakids ja compta amb cinc punts de venda i amb l’obertura a Playa del Carmen serà la primera botiga a Mèxic. La direcció de l’empresa gironina considera que l’Amèrica Llatina té un gran potencial i la prioritat serà consolidar la seva marca en un lloc estratègic.

Actualment es poden trobar les joguines d’Eurekakids a Catalunya i a l’Estat espanyol, però també a Bèlgica, Bolívia, Bulgària, Xile, Xina, Colòmbia, Croàcia, Dubai, França, Grècia, Hondures, Hong Kong, Itàlia, Luxemburg, Malta, Marroc, Oman, Portugal, Qatar, Romania, Senegal, Austràlia, Irlanda, Holanda, Regne Unit, Alemanya, Mèxic, Hongria i Bòsnia.

Eurekakis es va fundar l’any 2002 i s’ha convertit en una de les més grans dedicades a la venda de joguets educatius de tot Europa. Compta amb una xarxa de prop de 200 punts de venda i va tancar l’exercici de l’any passat amb unes vendes superiors als 40 milions d’euros. Està present a 23 països i també disposa d’una botiga online des de la qual exporta i ven els seus productes a tot el món. L’empresa té més de 7.000 referències, joguets orientats a despertar la intel·ligència dels més petits.