La delegació del Govern als Balcans, amb seu a Zagreb (Croàcia), ha obert la convocatòria per una plaça de tècnic de relacions institucionals. La retribució anual bruta és de 39.029,83 euros anuals bruts i el termini de presentació de candidatures finalitza el el 12 de febrer de 2020.

Entre els requisits que s’exigeixen en la convocatòria per als aspirants són titulació de grau, preferiblement en Ciències Polítiques i Socials, especialitzat en Relacions Internacionals, Institucionals; Dret Europeu o Internacional, o similar; amb un bon coneixement de les especificitats politico-històriques dels Balcans.

A més els aspirants hauran de disposar del coneixement oral i escrit de la llengua eslovena, croata, anglesa i comprensió escrita de la llengua castellana i/o catalana.

Entre les tasques que s’assignen en aquesta plaça de tècnic de relacions institucionals a la delegació del Govern als Balcans destaca l’elaboració de documentació de suport, notes d’informació i de continguts vinculats als àmbits de seguiment assignats i de cada un dels països de referència a la regió.

Les persones interessades que reuneixin els requisits establerts han de fer arribar la seva sol·licitud (carta de motivació) i el seu CV a la delegació del Govern als Balcans per correu electrònic a l’adreça [email protected]

La delegació del Govern als Balcans abarca fins a deu països: Albània, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Croàcia, Eslovènia, Grècia, Kosovo, Macedònia del Nord, Montenegro i Sèrbia.