Un total de catorze galeries catalanes, les mateixes que l’edició passada, participaran a ARCOmadrid 2020, organitzada per IFEMA i que se celebrarà del 26 de febrer a l’1 de març. Entre la quinzena de galeries hi ha Àngels Barcelona, Marc Domènech, Mayoral, ADN Galería, Miguel Marcos, ProjectesD o Senda.

Així mateix, la fira exposarà obres d’Antoni Tàpies, Ignasi Aballí, Antoni Llena, Perejaume, Antoni Miralda o Jaume Plensa. En el primer any que assumeix el càrrec, la directora d’ARCOmadrid, la catalana Maribel López, ha destacat la fidelitat de les galeries, que volen repetir any rere any, i el lleuger increment d’expositors fins a un total de 171 galeries.

Preguntada per la crisi sanitària pel coronavirus, López ha assegurat que no hi havia galeries xineses a la fira, i que per tant no hi ha hagut cap cancel·lació. Es preveu que unes 100.000 persones visitin la fira, i el número d’entrades venudes està al mateix nivell que l’any passat. No obstant, dues persones de Hong Kong han cancel·lat la seva participació al programa de trobades Mapas Asiáticos.