Font: Foxtenn

L’empresa barcelonina Foxtenn continua guanyant adeptes arreu del món amb el seu innovador sistema electrònic d’arbitratge pel tennis. En només dos anys de vida, Foxtenn ha guanyat 25 dels últims 27 tornejos en els que ha competit per a la licitació per davant de Hawk-Eye, el seu principal competidor, gràcies a la seva solució disruptiva.

Liderada per Javier Simón, Foxtenn ha creat el primer sistema electrònic d’arbitratge basat en imatges reals i amb una precisió absoluta del bot de la pilota. La solució implantada a peu de pista consta de 22 càmeres sincronitzades amb 10 làsers, que capten amb una precisió del 100% el bot de la pilota i escanegen els moviments dels jugadors.

Aquesta nova eina compta amb la tecnologia In&Out que ha estat certificat per ATP, WTA, ITF i els Grand Slam i ja són Slam i ja són més de 30 tornejos del circuit professional de la WTA i l´ATP que l’estan aplicant amb un èxit sense precedents. El primer torneig acreditat amb aquest nou sistema va ser al CIT Cornellà, fa dos anys.