L’empresa familiar Anela Fruits, amb seu a Campllong (Gironès), ja comercialitza la fruita envasada als Estats Units. Ho fa a Fairway Market, una cadena gurmet de Nova York. Les vendes a l’exterior s’eleven al 35% de la facturació i els seus productes es venen a 24 països d’arreu del món.

Amb una trajectòria de més de 40 anys de negoci, Anela Fruits es dedica a la producció de fruita (peres i pomes) a les comarques de Girona. A partir de la pròpia fruita recollida, elaboren el postres de fruita Anela Fruits 100% natural. Això permet controlar la traçabilitat de la fruita des de l’arbre i dona la possibilitat d’oferir un producte de qualitat.

Les previsions de vendes són d’incrementar la seva presència comercial al món, sobretot al mercat asiàtic. Anela Fruits ha detectat aquest mercat que té molt en compte la qualitat. Per això, participarà en una fira d’alimentació, el març vinent.

Un dels darrers productes que Anela Fruits és la producció de fruita bio. Un nou format pouche, sense necessitat de cullera, molt més còmode i adaptat als més petits de la casa. El seu interior està fet amb les nostres pomes i peres de collita pròpia i elaborat 100% amb fruita natural.

La Cambra de Comerç de Girona va distingir la presència d’Anela Fruits a l’exterior amb un dels premis a l’exportació. Més enrere queda el premi a la Innovació Tecnològica Agrària atorgat per la Generalitat (2006).

L’empresa gironina té 30 treballadors i els comptes del 2019 van ser de 3,5 milions d’euros.