El Casal Català de Luxemburg oferta cursos de català per a estudiants de primària i secundària. Ho farà en dos torns: del 2 d’octubre al 29 de gener i del 5 de febrer a l’1 de juliol. Els cursos, de 18 hores de durada, es faran els dimecres, de 17.45 a 18.45 hores, al local del Centre Català (88, Rue de la Semois – Luxembourg ville).

El preu del curs és de 130 euros per estudiant i de 120 euros per cada germà o germana addicional. Per poder-lo portar a terme, les classes necessiten un mínim de cinc alumnes inscrits per curs. Per inscriure-us o per obtenir més informació, cal enviar un correu electrònic a [email protected] del Centre Català de Luxemburg.

El Centre Català de Luxemburg promou activitats d’ensenyament de la llengua catalana per a infants des de 1988. Hi ha una àmplia experiència docent al darrere i el professorat és sempre competent i preparat per a fer aquesta tasca.

El treball es basa en l’activació conscient dels coneixements lingüístics mitjançant activitats pràctiques i lúdiques que tenen, en tot moment, cura de no crear interferències en l’aprenentatge de les noves llengües que s’aprenen a l’escola pública luxemburguesa.