Font: Institut Ramon Llull

Del 5 al 8 de març tindrà lloc la vuitena edició del Copenhagen Catalan Film Festival, impulsat per CatalansDK amb el suport de Det Danske Filminstitut i la Generalitat de Catalunya. És una mostra del cinema de qualitat de producció catalana.

S’hi projecta una selecció de pel·lícules en versió original amb subtítols en anglès. El festival, que es complementa amb concerts propis de l’escena musical catalana, té lloc a la Cinemateket al centre de Copenhaguen, la seu de la filmoteca danesa.

En l’edició d’enguany, destaquen la projecció dels films ‘Petra’ (5 de març) i ‘Els dies que vénen’ (6 de març). A més, la programació es complementarà amb ‘Ulls negres’ (7 de març), ‘La llegenda del temps’ (8 de març) i ‘Entre dues aigües’ (8 de març).

El Copenhagen Catalan Film Festival es complementarà amb les actuacions musicals de Ferran Palau (6 de març). El músic català compagina el folk i el pop de somni amb el seu darrer disc ‘Kevin’. I també Carla, amb una veu intensa, ecos corals tocats en bucle i els estils evocadors del seu teclat i sintetitzadors.

Els dos concerts estaran acompanyats d’aperitius i cervesa Moritz.