Aquest dissabte 23 de novembre, Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida actuaran al Rocher de Palmer. El duet català-balear oferirà un repertori exclusiu: des de Radiohead fins a Quilapayún i Jacques Brel. Un diàleg piano-veu entre dos artistes capaços d’emocionar a tothom.

El Rocher de Palmer, el centre musical de referència del sud de França, està situat a la localitat de Cenon, a prop de Bordeus, a la riba dreta del riu Garona. Dirigida per Patrick Duval, aquest important centre musical realitza una programació musical internacional i té capacitat per acollir en dues sales a més de 1.800 espectadors en els seus més de 6.000 metres quadrats.

El 18 de desembre, les saxofonistes catalanes Eva Fernández i Irene Reig també actuaran al Rocher de Palmer. Ho faran acompanyades per The Bop Collective. Des del llançament del seu primer àlbum l’any passat, la banda de jazz ha guanyat premis i descremat els escenaris dels festivals. La doble actuació catalana a Cenon compta amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.