Després de la doble actuació al Café de la Danse, a París, Sílvia Pérez Cruz reaparèixer aquest divendres 1 de març a Roma (Itàlia) al costat de Marco Mezquida, amb qui l’acompanyarà al piano. El duet català actuarà a l’auditori del Parco della Musica, amb l’assistència d’una bona representació de la comunitat catalana resident a la capital italiana.

La veu celestial i la presència escènica de Pérez Cruz s’uneixen a la del teclista i compositor de Maó, Marco Mezquida, amb un piano de cua i de paret amb sordina incorporada, per elaborar un espectacle únic marcat per la sensibilitat de la cantant empordanesa i la improvisació del balear. Dues formes diferents d’entendre la música, la unió entre dos talents dalt de l’escenari.

La propera parada de Sílvia Pérez Cruz serà a Hong Kong. El Cultural Center de la ciutat xinesa acollirà l’espectacle Vestida de nit (Universal Music, 2017). Serà el preàmbul abans de l’actuació estrella de la representació de Barcelona com a ciutat convidada a la Feria Internacional del Libro de Buenos Aires (Argentina) prevista pel 27 d’abril.

El seu últim treball discogràfic Vestida de nit és una obra en la que la cantautora catalana combina clàssics del seu repertori i cançons inèdites en un disc arranjat per Javier Galiana de la Rosa, Joan Antoni Pich, Carlos Montfort o la mateixa Pérez Cruz) per a quintet de cordes. La gira de Vestida de nit ha passat, amb gran èxit de públic, per Argentina, Xile Uruguai, Portugal i França, visitant també més de vint ciutats espanyoles.