Font: Look Wide

L’entitat catalana Fundació Surt participa en el projecte Look Wide que té l’objectiu de desenvolupar un mètode de treball  per a donar suport a les víctimes de la violència de gènere en el col·lectiu LGTBI mitjançant la integració de la diversitat de gènere i sexual en el treball de professionals i serveis que treballen amb víctimes de violència de gènere.

Actualment aquest col·lectiu no estan rebent un suport adequat a la Unió Europea i això fa que es violin els seus drets. La diversitat sexual no s’integra en els enfocaments de treball dels refugis i dels serveis d’assessorament psicològic, jurídic i professional i, per tant, les persones LGTBI no acudeixen a aquests serveis; o, quan ho fan, no reben serveis adaptats a les seves necessitats.

A Look Wide, hi participa, a més, quatre entitats europees més: Differenza Donna (Itàlia), Dissens (Alemanya), Háttér Society (Hongria) i KMOP (Grècia).  El projecte té una durada de dos anys, disposa d’un pressupost de 535.520,31 euros i està cofinançat pel programa Drets, ciutadania i drets (REC).