Foto: Una pancarta de la manifestació del 8M a Barcelona, el març passat [ACN]

El departament d’Acció Exterior del Govern català, a través de les delegacions de França, Ginebra, Tuníssia i davant la Unió Europea, farà aquest dijous 2 de juliol (18.30 hores) una sessió en línia sobre la lluita feminista transversal i el seu impacte en la construcció de polítiques públiques a Catalunya. S’oferirà a través del canal de Youtube del departament d’Acció Exterior.

La sessió forma part del compromís cívic de l’ONU Women France. Comptarà amb la participació de col·lectius de dones catalanes que explicaran la seva manera d’entendre i viure el feminisme, així com les seves reivindicacions, les seves crítiques i les seves diferents formes de resistència.

El debat en francès hi participaran Sara Ortiz, especialista en urbanisme amb perspectiva de gènere i membre del col·lectiu Punt 6 i Laia Serra, advocada penal i membre de l’associació Dones Advocades. Serà amenitzat per Elise Gazengel, periodista i corresponsal francesa a Barcelona.

La benvinguda de la sessió anirà a càrrec del delegat a França, Daniel Camós i el comiat, a càrrec de la delegada davant la Unió Europea, Meritxell Serret.