ACCIÓ, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa, que depèn de la conselleria d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, oferta una plaça de consultor d’innovació per cobrir una vacant a l’oficina de Brussel·les (Bèlgica). La persona que ocupi aquesta plaça tindrà un contracte indefinit.

La missió és promoure la participació d’empreses als programes europeus de R+D i Innovació (principalment Horizon Europe) així com facilitar la seva connexió amb els ecosistemes d’innovació de Bèlgica i Luxemburg.

Els aspirants a la plaça vacant hauran de demostrar una formació universitària preferentment en l’àmbit de les Ciències Socials (Economia o Ciències Polítiques entre d’altres), de l’enginyeria, o d’altres graus tècnics o científics. A més, d’una experiència mínima de quatre anys en tasques de gestió de projectes en l’àmbit d’R+D i innovació i l’emprenedoria, la transferència de tecnologia, i especialment en l’àmbit dels projectes europeus i l’activitat de la Comissió Europea.

Entre les tasques que fixa les bases de la convocatòria destaquen les activitats de lobby davant les institucions europees per representar els interessos de la indústria catalana, el contacte amb agents de l’ecosistema europeu ubicats a Brussel·les, prioritàriament de la Comissió Europea i la promoció del sistema d’Innovació de Catalunya.

Les persones interessades en aquesta vacant cal que presentin el seu currículum vitæ juntament amb un escrit sol·licitant participar en la promoció i els títols que acreditin la seva formació a [email protected], amb la referència Consultor/a Innovació Brussel·les, ref. 24.