Una visitant a la mostra observa les fotografies exposades [Foto: Govern]

La seu de la Delegació del Govern a Alemanya, al barri berlinès de Mitte, acull l’exposició “Catalunya, la cuina dels prodigis. Dels receptaris medievals a la Regió Mundial de la Gastronomia 2025”. Mostra els diferents elements que han fet possible que Catalunya sigui la regió que ha concentrat més vegades, i amb més locals, el podi del millor restaurant del món.

La mostra fotogràfica és una viatge per la biodiversitat del territori i la diversitat de paisatges de Catalunya – des del mar Mediterrani fins als Pirineus. Un mosaic connectat per tradicions, sabors i productes de les diferents regions.

Forma part de les activitats internacionals de promoció de la distinció de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia l’any 2025

La galeria, que compta amb gairebé una trentena d’imatges i mapes, també fa un repàs dels principals restaurants distingits amb estrelles Michelin. Diversos mapes complementen les explicacions de la mostra i presenten els centres d’investigació, les escoles de cuina de Catalunya i els aliments amb segells de qualitat europeus.

Aquesta exposició forma part de les activitats internacionals de promoció de la distinció de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia l’any 2025. Es va inaugurar a la sala Acht.Berlin de la capital alemanya després d’un sessió magistral de Ferran Adrià, es pot veure fins el 3 de desembre.

La mostra és organitzada conjuntament per la delegació del Govern a Alemanya amb la Fundació Alícia i Prodeca.

Berlín serà la capital mundial dels castells 2025
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram