Foto: Prodeca

Pa amb tomàquet, anxoves, embotits, formatge artesà o catànies són alguns dels productes catalans per excel·lència que s’inclouen en els esmorzar catalans que es poden degustar en hotels internacionals de 4 i 5 estrelles.

‘Catalan Breakfast’ és una inicativa que promou Prodeca i el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Hi participen una dotzena d’una dotzena d’empreses catalanes: Aigua Sant Aniol, Anxoves de l’Escala, Bombons Cudié, Coffee Center, El Abanico Halal, Europastry, Mas Albio – TGT, Mel Muria, Olis Solé, Perelló, Suquipà i Vida Pifarré.

El projecte s’ha presentat al Grand Hotel Stay Marriott de Dubai (Emirats Àrabs) i durant el 2022 està previst ampliar el catàleg d’hotels adherits.

“El nostre propòsit és replicar aquest esdeveniment en altres països i donar a conèixer la nostra gastronomia, els productes i els productors que la fan possible”, ha assegurat el director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jordi Gòdia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram