El periodista Antoni Bassas (Barcelona, 1961) participarà en un sopar-tertúlia que tindrà lloc el proper divendres 15 de febrer (20.00 hores) al Hilton London Euston (17-18 Upper Woburn Place) de Londres. La invitació ha estat a càrrec de Catalans UK, l’entitat que aplega la comunitat de catalans residents a la capital britànica.

Bassas és periodista i actualment és membre de l’equip directiu del diari Ara des de 2013. La seva trajectòria a la ràdio va iniciar-se quan tenia setze anys, a l’emissora Ràdio Joventut. Posteriorment es va llicenciar en Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

En la seva llarga trajectòria, ha destacat dirigint el programa El matí de Catalunya Ràdio o formant part l’equip de transmissions del Barça amb Joaquim Maria Puyal. A Televisió de Catalunya, a més de presentar alguns programes, va destacar com a corresponsal als Estats Units. A més, va ser un dels creadors de la versió radiofònica d’Alguna pregunta més?, pel qual va guanyar un Premi Ondas el 1997.

En aquests darrers mesos, els consellers d’exteriors de la Generalitat, Alfred Bosch i Ernest Maragall i la corredora de muntanya i campiona del món d’Ultra Trail, Núria Picas, han participat en els sopar-tertúlia que promou Catalans UK.