Font: FEEC

Aquest diumenge, 24 de febrer, la selecció catalana de raquetes de neu té una cita en la novena edició de la CiaspDolomítica, que recorre Padola di Comelico fins a Valgrande, al peu de les Dolomites (Itàlia). La prova té tres recorreguts: 16 kilòmetres (l’únic per parelles a Itàlia), 10 kilòmetres de raquetes de neu internacional i 7 kilòmetres amb raquetes de neu per a tothom. El trajecte recórre un traçat  reconegut per la UNESCO com a patrimoni natural de la humanitat.

La representació catalana està encapçalada per Marc Toda juntament amb Edu Hernández i Laia Andreu. Diumenge passat, Hernández va adjudicar-se la desena Foc de Neu, la primera prova de la copa catalana de raquetes de neu. Toda va ser sisè i Laia Andreu no va participar-hi per una lesió per estar en millors condicions per a la prova de dumenge a Itàlia.

En la darrera prova internacional de raquetes de neu disputada a Chasseralienne, Catalunya va ser primera. En la categoria masculina, Marc Traserra va adjudicar-se la prova i la femenina la guanyadora va ser Sílvia Leal. Després de la CiaspDolomítica, la propera cita a l’exterior serà l’Artic Snowshoe Race, prevista pel 23 de març.