
Foto: Christian Escribà i Sílvia Tarragó, autors de la novel·la ‘L’obrador dels prodigis’ [Columna]
‘L’obrador dels prodigis’ se situa a la Barcelona del 1947 i mostra, a través de la seva protagonista, l’Alba, la història de l’emblemàtica pastisseria Escribà i de la Barcelona de postguerra. Aquesta tardor, la novel·la va ser publicada en alemany sota el títol Die Bäckerei der Wunder.
Christian Escribà, fill d’Antoni Escribà, conegut com el ‘mag de la xocolata’, pertany a la quarta generació dels pastissers Escribà, que va començar el 1906 a la Gran Via de Barcelona. És conegut pels seus sorprenents pastissos, així com també per ser el mestre del caramel i creador dels Candy Glam Rings, que s’han venut a setze països diferents.
Per la seva banda, Sílvia Tarragó és coneguda com a autora de la saga juvenil Top Fairies. El 2008 va guanyar el Premi de Narrativa Juvenil de la Vall d’Uixò per la novel·la La veu del roure. També ha escrit el llibre de relats Ciutats de l’impossible i el 2016 va publicar la seva primera novel·la d’adults, Temps de llum.
La presentació, prevista a les 18 h, anirà a càrrec de la delegada del govern, Marie Kapretz, que conversarà amb tots dos autors. Es realitzarà en català de forma telemàtica, a través del canal de YouTube de la delegació. Per participar-hi, cal inscriure’s-hi prèviament des del web de la delegació del Govern a Alemanya.