Font: Jean Leon

El proper 4 de maig, el Centre Cultural Català de Colònia promou una jornada entre lletres i vins on homenatjarà la figura de Jean Leon, un dels referents del món del vi més universals i, al mateix temps, un dels més desconeguts. La jornada enoliterària tindrà lloc a Grosses Fòrum-Alte Feuerwache (Melchiorstraße, 3).

Sota el títol Jean Leon: un home, un temps, un vi, la comunitat catalana de Colònia s’endinsarà en el mític i fascinant personatge de Jean Leon. La jornada comptarà amb la presència de l’escriptor i periodista Martí Gironell, qui presentarà la novel·la La força d’un destí, guanyadora del premi Ramon Llull 2018. En els últims anys, Gironell ha publicat altres llibres com Working HappyEl pont dels jueus, El primer heroi, L’últim abat  i  L’arqueòleg.

A continuació, l’ambaixador de marca Jean Leon, Martin Herrera farà una presentació dels diferents vins amb degustació. A més, els assistents podran degustar embotits ibèrics amb un tast que prepararà Carlos Rodriguez Santamarta i Kleine Markthalle Sülz.

El preu de la jornada és de 8 euros (socis) i 12,5 euros (no socis) i s’inclouen una copa de benvinguda, la degustació dels vins Jean Leon i tres tapes. Les places són limitades i els qui vulguin assistir en aquesta jornada hauran de confirmar la seva reserva fent un ingrés previ al compte corrent del Centre Cultural Català de Colònia abans del 2 de maig indicant el nom i cognoms i enviant un el comprovant a [email protected]