Font: XANASCAT

La Xarxa d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) ofereix tres estades de lleure adreçades exclusivament als infants i joves catalans de 5 a 16 anys inscrits al Registre de catalans residents a l’exterior que vulguin gaudir de l’experiència de compartir l’estada amb altres catalans vinguts d’arreu del món i disposar d’espais lúdics de reforç de la llengua i la cultura catalanes.

El programa L’estiu és teu compta amb seixanta places limitades -20 per cada torn- i s’atorgaran per ordre de preinscripció i preferència. L’Escala (Alt Empordà) i La Molina (La Cerdanya) són les destinacions escollida entre els mesos de juliol i agost. El primer torn, a L’Escala, és del 18 al 25 de juliol; el segon, a La Molina, de l’1 al 8 d’agost i el tercer, a La Molina, de l’11 al 18 d’agost de 2019. El preu de l’estada és de 402 euros el primer torn, 386 euros el segon i 410 euros, el tercer.

Per a fer la preinscripció i reserva, els interessats hauran d’enviar un correu electrònic a la bústia del Registre ([email protected]) fins el 30 d’abril de 2020 informant del torn concret que us interessa i annexant el DNI/passaport de l’infant o jove interessat així com el del seu pare, mare o tutor legal.

Posteriorment, i un cop confirmada la reserva de plaça, des del Registre de catalans residents a l’exterior s’enviarà un formulari de sol·licitud específic que caldrà que es retorni degudament emplenat, signat i escanejat a la bústia del Registre. Les inscripcions es poden fer a partir del 16 de març.