Diplocat manté oberta la convocatòria d’estudis internacionals i afers euromediterranis dins el  programa de beques per realitzar estudis de postgrau a l’estranger. És fruit de la voluntat de formar professionals especialistes en relacions internacionals, integració europea o la política euromediterrània, que en el futur contribueixin a posicionar internacionalment Catalunya.

Es poden presentar els graduats des universitaris que tinguin interès a especialitzar-se en relacions internacionals i diplomàcia o en la política de veïnatge de la Unió Europea i, més concretament, en la política euromediterrània. Les beques per cursar estudis de postgrau són de 25.000 euros bruts cadascuna.

Diplocat atorga ajuts per cursar el màster en Estudis interdisciplinaris europeus, focalitzat en les relacions de la UE amb els seus veïns del sud i de l’est, al Col·legi d’Europa, campus de Natolín, a Varsòvia (Polònia). Els candidats han de fer els tràmits d’inscripció al Col·legi d’Europa.

Les dues convocatòries d’ajuts per part de Diplocat durant la vigència de l’estat d’alarma no es veuen afectades per la suspensió dels terminis dels tràmits administratius com a conseqüència del COVID-19. El termini de presentació de candidatures finalitza el 18 de maig de 2020.