Font: CC Luxemburg

El Centre Català de Luxemburg (CCL) participarà al 37è Festival de les migracions, de les cultures i de la ciutadania de la capital del país que tindrà lloc del 28 de febrer a l’1 de març al pavelló firal de LuxExpo–The Box de Luxemburg.

El món associatiu de Luxemburg s’uneix, un any més, en la gran festa de la diversitat cultural al voltant de la música, la gastronomia, la literatura i les arts. El festival l’organitza anualment el CLAE amb l’assistència de més de 25.000 persones.

L’associació, que hi assisteix de forma ininterrompuda des de que es va instaurar l’any 1987, donarà a conèixer la cultura i les tradicions catalanes amb la venda de llibres en català o en castellà d’autors catalans. A més, un espai gastronòmic amb la venda de productes catalans.

Un dels plats forts serà la presència de l’escriptor David Castillo, qui presentarà el seu darrer llibre ‘El tango de Dien Bien Phu’, premi Joanot Martorell l’any passat. El llibre explica la història d’un grup de combatents llibertaris que un cop acabada la guerra civil, van lluitar a la Segona Guerra Mundial i van acabar lluitant al Vietnam quan encara era francès.