El Mediatheque en Estudis Catalans de la Universitat de Montreal presenta el proper 3 de febrer (19 hores) un recital del cantautor Dídac Rocher (València, 1978). Una proposta per descobrir la poesia contemporània escrita en llengua catalana.

Rocher introduirà a la poesia catalana mitjançant la interpretació musical d’obres d’alguns dels més grans poetes de Catalunya, entre els quals hi ha Salvador Espriu, Carles Duarte, Palau i Fabre, Joan Margarit, Jaume C. Pons Alorda i Francesc Garriga.

És una iniciativa dels Estudis Catalans de la Universitat de Mont-real i del Centre de Recerca Catalana del Québec, en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull, la Mediateca d’Estudis Catalans i la Creuada Intercultural i Interdisciplinària del Departament de Literatura i Llengües Mundials.

El Mediatheque en Estudis Catalans de la Universitat de Montreal alberga la primera col·lecció permanent al Quebec d’obres relacionades amb la llengua, la literatura, la cultura, la política i les arts de Catalunya i de tots els territoris de la llengua i cultura catalana.