Font: Casal Català de Brussel·les

Aquest proper diumenge 8 de desembre el Casal Català de Brussel·les promou la tercera edició del Mercat de Nadal. Una oportunitat per als catalans residents a Bèlgica d’aquirir productes catalans. “És una mena de Fira de Santa Llúcia a petita escala”, explica a Exterior.cat el president del casal, Llorenç Navarro.

El mercat de Nadal comptarà amb prop d’una desena de parades dins a la seu del local del Casal Català, ubicat a Rue Boers 2 Boerenstraat, 1040 Etterbeek. L’horari d’obertura del mercat serà d’11.00 a 18.00 hores. Entre les parades, els visitants podran trobar un ampli ventall de productes (torrons, confitures, bosses, tasses…), a més, podran veure l’exposició d’un pessebre.

La principal novetat serà que la festa del Caga tió s’ha traslladat al proper diumenge 15 de desembre. Fins l’any passat, el Tió es cagava el mateix dia de la celebració del Mercat de Nadal. Els més petits podran celebrar el Tió a la sala de l’Esplai del Casal amb regals per a petits i grans. Hi haurà l’actuació  de Landry el Rumbero, que barreja cançons originals amb una selecció de temes i danses infantils.

Al mateix temps, el Casal Català de Brussel·les farà el mateix 15 de desembre una ‘Quina solidària’, a favor de La Marató de TV3.