Font: Casal Català de Brussel·les

El Casal Català de Brussel·les celebrarà 90 anys el 2020. Per això, des de la junta de l’associació s’ha posat en marxa un concurs de disseny per escollir el logotip amb motiu del 90è aniversari. Està adreçat a persones majors de 16 anys i acabarà sent la imatge de referència de l’efemèride de l’associació.

Tal i com estipulen les bases del concurs, el logotip tindrà vigència temporal i haurà d’estar signat amb pseudònim. El termini de presentació del logotip acaba el 9 de febrer del 2020. Entre el 10 i el 21 de febrer del 2020, l’organització es posarà en contacte amb el guanyador. El 22 de febrer es farà el lliurament del premi a la Gala pels 90 anys al Bozar.

És imprescindible que el guanyador assisteixi a l’acte de lliurament del premi. En el cas que no hi assisteixi, el premi passarà a la persona immediatament per sota seu segons les posicions que el jurat hagi proposat, i així successivament fins que la persona sigui present a la sala. En cas que no hi trobem ningú, el premi quedarà desert.

El guardó consistirà en 250 euros i un lot de cava. Els originals hauran de presentar-se en format digital a l’adreça electrònica [email protected], junt amb les dades personals i de localització de l’autor, abans del 9 de febrer de 2020 a les 24 hores.