Foto: Els integrants del Casal Català de Munic, en la darrera assemblea [cedida]

El curs 2020-21 ha començat amb bon peu a Munic. El Casal Català ha presentat el nou redisseny del web que destaca per una versió actualitzada. Una de les principals novetats és l’aposta per l’alemany, a més del català.

La presidenta de l’associació, Lídia Pelejà, assegura que “una de les nostres prioritats és explicar Catalunya a la societat alemanya. Per això, era imprescindible fer la versió en alemany”. El web ofereix l’oportunitat dels lectors a compartir les notícies a les xarxes socials. “Ha estat una tasca compartida i esperem que tingui molta utilitat”, destaca Pelejà.

El Centre Català de Munic té com a objectiu difondre i preservar el coneixement de la llengua i la cultura catalanes a Baviera. Es va fundar l’octubre del 2012 i està reconeguda oficialment com a Comunitat Catalana de l’Exterior per acord de govern de la Generalitat de Catalunya.

CURSOS DE CATALÀ

Les preinscripcions per als cursos de català 2020-21 a Munic ja són obertes i s’adrecen infants i adults. Tenint en compte les restriccions marcades per la pandèmia, aquest curs les places estan limitades a només entre sis i vuit alumnes per classe.

El període de preinscripció estarà obert fins el 22 de setembre i les classes començaran el 5 d’octubre.