Foto: Freepik

El Casal Català de l’estat de Nova Gal·les del Sud, a Austràlia, ofereix classes de català per a joves d’entre 13 i 18 anys. Les classes es realitzen de forma virtual, a través de la plataforma Zoom, cada dilluns de 17h a 18h.

Tot i que les sessions van començar el passat 12 d’octubre, el casal encara disposa de places per apuntar-s’hi. La inscripció s’ha de fer a través d’aquest formulari i el preu és de $150 per a persones que no siguin membres del Casal, i de $100 per a membres de l’entitat. Les classes s’allargaran fins al proper 18 de desembre.

El Casal Català de Nova Gal·les del Sud és una associació sense ànim de lucre fundada l’any 1982 que agrupa catalans i aficionats a la cultura catalana residents a New South Wales i a Sydney.

En un inici, va néixer amb l’objectiu de ser un lloc de trobada dels catalans residents a Sydney i rodalies. Després d’uns anys d’inactivitat, l’entitat es va reactivar l’any 2015 i va encetar una nova etapa en què també promou la cultura i la història catalanes entre la comunitat australiana i aborigen.