Foto: ACN

El Casal Català de Zuric organitza el primer concurs de fotografia gastronòmica del centre, emmarcat en la celebració de la castanyada 2020. Hi poden participar tots els socis del Casal, que han de presentar-hi una fotografia que mostri un plat de cuina de tardor fet a casa.

Cada participant pot participar al certamen amb una fotografia, en color o blanc i negre, amb un mínim de 6 megapíxels i en format PNG. La imatge s’ha d’enviar per correu electrònic a l’adreça [email protected] acompanyada d’un títol i les dades personals de l’autor (nom, cognom, adreça i telèfon).

També s’hi ha d’incloure fotografies que mostrin el procés d’elaboració del plat per demostrar que s’ha cuinat a casa. Aquestes imatges ni es faran públiques ni participaran al concurs.

Les obres poden presentar-se fins al proper dissabte 31 d’octubre a les 20h. El jurat estarà format per un fotògraf professional i membres del Casal designats per la junta que no participin al certamen. Cada membre del jurat puntuarà de l’1 al 10 les fotografies i guanyarà la imatge que aconsegueixi més punts.

Les obres guanyadores es faran públiques el 31 d’octubre a les 22h, dividides en quatre categories: qualitat gastronòmica, qualitat tècnica, qualitat artística i originalitat de la idea. Totes les fotografies que hi participin s’exposaran al web del Casal www.cczuric.cat un cop finalitzat el concurs.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram