Foto: Freepik

Bona part de la comunitat catalana resident a l’estranger no podrà ser per Nadal amb els seus a Catalunya a causa de la pandèmia sanitària. Per això, el Casal català del Quebec, amb la col·laboració de diferents emprenedors, artesans i artistes, han posat en marxa un seguit d’iniciatives exclusives per als seus associats.

‘Nadal a taula!’ és una campanya de promoció dels productes gastronòmics bàsics nadalencs, i de primera qualitat, al Quebec. Així, el restaurant Bo’Dégât de Montréal ofereix canelons de Sant Esteve i salsa romesco. Però hi ha altres ofertes gastronòmiques exportades des de Catalunya (torrons, ametlles i avellanes torrades, olives trencades, mel, arròs i oli).

Aquells qui vulguin accedir a les iniciatives exclusives i no siguin socis del casal, hauran d’abonar una quota anual (30 dòlars) i omplir el formulari d’alta abans del 16 de desembre.

TALLER DE CUINA CATALANA

El proper 29 de desembre (12 h) tindrà lloc un taller de cuina catalana en directe des del restaurant Bo’Dégât amb el mestratge de la xef Carme Màrquez. La primera recepta d’aquesta sèrie de tallers serà la d’arròs de muntanya amb costella de porc, una recepta senzilla i amb ingredients de fàcil accés.

A banda del plat principal, també es prepararà un entrant i es recomanarà un vi català per al maridatge. Els participants podran cuinar al mateix temps que la xef i degustar llur creació en acabar.

La inscripció al primer taller del dimarts 29 de desembre (12 h) té un cost de 30 dòlars. És gratuïta per als membres del Casal català del Quebec i els estudiants dels cursos de llengua catalana a la Université de Montréal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram