Font: Casal Català de Guayaquil

El Casal Català de Gayaquil (Equador) ha posat en marxa la primera edició del concurs de poesia Josep Carner i Puig-oriol. És en llengua castellana i la temàtica haurà d’anar relacionada amb la ‘Revolta de les Quintes’, que va tenir lloc a Barcelona l’any 1870.

Entre els requisits establerts a les bases del concurs, destaquen que cada poesia haurà de portar un títol i un pseudònim; cada participant podrà presentar un màxim de dos treballs originals i una extensió màxima de 32 versos.

Hi haurà dos premis. El guanyador s’emportarà 100 euros i la publicació de l’antologia juntament amb altres poemes de poetes convidats al Festival de Sant Jordi. I el segon classificat, 50 euros i un diploma.

Els participants hauran de presentar els seus treballs per correu electrònic a [email protected] subratllant a l’assumpte el títol de ‘Concurs de poesia Josep Carner i Puig-Oriol’. La data límit de presentació de les propostes serà el 3 d’abril de 2020.

El lliurament de premis tindrà lloc el 18 d’abril en un dels actes programats pel Casal Català de Guayaquil. Els finalistes hauran de ser presents en l’acte com a condició indispensable. Els guanyadors llegiran públicament l’obra durant l’entrega dels premis.