Després que hagués d’interrompre la seva activitat el març passat per la Covid-19, el Casal catalanotxec ha reprès l’agenda del Casalet setmanal. De moment, ho ha hagut de fer virtualment a causa de l’actual situació sanitària al país, amb la intenció d’organitzar les activitats presencialment al Kulturní a rodinné centrum Knoflík (carrer Čihakova) a partir del proper 26 d’octubre.

Aquesta setmana, els nens i nenes han conegut Clara Morella i Joana Camps, les dues monitores que acaben d’arribar al Casalet. L’actor Sergi Teba també s’ha sumat a les activitats del casalet i hi participarà com a animador contacontes.

Un dels objectius d’enguany és crear una comissió per organitzar una obra de teatre durant el Tió de Nadal. A més, el Casalet també ha fet una crida a estudiants interessats en oferir-se per fer de mainaders.
El Casalet setmanal és una iniciativa del Casal catalanotxec pensada per crear un entorn d’immersió lingüística per als més petits a base de tallers de manualitats, jocs, cantar cançons, fer dansa o cuinar.