Foto: Jacob, Mimi i els gossos del barri [cedida]

Aquest cap de setmana -28 i 29 de novembre-, el Casal Català de Munic organitza la 8a edició del Festival de Cinema Català ‘Kinokat’, que enguany s’adapta a la pandèmia de Covid-19 i passa al format virtual. En aquesta edició, el Casal ha seleccionat per als més petits la pel·lícula ‘Jacob, Mimi i els gossos del barri’, un film d’animació originari de Letònia i Polònia dirigit a infants a partir dels 6 anys.

Es tracta d’una història que parla de la transformació urbanística i de si és possible vèncer injustícies sumant forces. Tot i que totes les pel·lícules es mostren en català amb subtítols en anglès, aquesta projecció no estarà subtitulada.

Jean-François i el sentit de la vida és la pel·lícula que el festival ha seleccionat per a tots els públics, tot i que es recomana especialment per a adolescents i adults. Es tracta d’una comèdia dirigida per Sergi Portabella en què un jove solitari de 13 anys marxa de casa en busca d’Albert Camus, el seu filòsof preferit, sense saber que és mort.

En l’àmbit dels documentals, el festival projectarà ‘Món petit’, un llargmetratge sobre el viatge arreu del món que fa l’Albert, un jove de 14 anys sense diners i amb cadira de rodes.

Totes les pel·lícules es podran reservar i veure des de qualsevol punt d’Alemanya a través de la plataforma kinokat.filmplatz.de. El preu per pel·lícula és de 6,5 euros.