El Casal Virolai de Querétaro va celebrar la festivitat de Sant Jordi a la finca Sala Vivé de Freixenet [Foto: cedida]

El Casal Virolai de Querétaro va celebrar el seu primer acte oficial després de la refundació feta aquest 2021 onze anys després que l’entitat patís una aturada. Coincidint amb la celebració de Sant Jordi, una cinquantena de persones es van aplegar a la Finca Sala Vivé de Freixenet.

Durant la jornada hi va haver una parada de llibres i roses, una degustació de bombolles seguint el mètode d’eleboració tradicional champenoise de la mà d’una somelier, a més d’una visita a les caves.

La celebració va comptar amb la presència del delegat del Govern català a Mèxic, Lleïr Daban; el vicepresident de la Cámara Española, Enrique González; el president de l’Aeroclúster de Querétaro, Juan Carlos Corral i els representants de Freixenet a Mèxic, Lluís Raventós i Mertixell Ricarte.

La nova junta del Casal Virolai Querétaro està encapçalada pel president Lluc Carulla, a més d’Abel Ciurans (vicepresident), Berta Vila (secretària), Bibiana Moreno (tresorera) i Víctor Planas, Anna Falcó, Jordi Puigdomènech, Joan Sardà i Jordi Muñoz, com a vocals.