Font: Palais Lumière

El Centre Català de Lausana-Ginebra farà, aquest diumenge 15 de març, una visita comentada a l’exposició ‘Lumière! Le cinéma inventé’, al Palau Lumière de Evian-les-Bains (França). La sortida des de Lausana és prevista a les 11 del matí.

El Palais Lumière d’Evian-les-Bains acull aquesta l’exposició dedicada als pioners del cinema, Louis i Auguste Lumière. Una mostra que recórre des de les avenços en el camp de la imatge fins a joguines òptiques del segle XIX, entre cartells, autocroms i vistes panoràmiques o en relleu.

L’èpica de la cinematografia és el fil conductor de l’exposició. Els germans Lumière van obrir una finestra al món amb les seves pel·lícules, testimoniant la vida quotidiana en aquell moment, però oferint una perspectiva única sobre països i cultures llunyanes.

La visita comentada tindrà lloc a les 14.30 hores. El preu de l’entrada al museu i la visita comentada per a l’expedició del Centre Català de Lausana-Ginebra és de 14 euros (adults), 12 euros (jubilats) i gratuïta per als menors de 16 anys.

Les inscripcions es poden fer fins divendres 13 de març a Josep Maria Tarròs, al correu electrònic [email protected] o bé al telèfon mòbil 078 646 22 75.