Font: Escola Catalana de Londres

Aquest dissabte 12 d’octubre començarà un nou projecte al Centre Català de Luxemburg. L’entitat que presideix Jordi Gairín posarà en marxa un esplai adreçat als més menuts a partir de tres anys. La proposta serà un dissabte al mes amb la intenció d’aprendre i jugar en català.

Gairín explica a Exterior.cat que “la proposta neix per cobrir una demanda de pares que tenint en compte que hi ha una franja d’edat que són molt petits o per qüestions d’horaris, no podien participar a les classes de català per a nens”. L’activitat tindrà lloc els dissabtes de 16.00 a 17.30 hores a la seu social de l’entitat, al número 88 de la rue de la Semois, a Luxemburg.

“En principi oferim un dia al mes, però en funció de la disponibilitat de la professora i de l’interès dels pares volem ampliar l’oferta”, afegeix el president. Cada setmana els infants que hi participin se’ls oferiran un ventall de propostes: jocs, manualitats, contes, titelles, cançons… que s’aniran adaptant a l’època de l’any i us permetran també conèixer i compartir les tradicions catalanes.

La dinamitzadora de l’esplai del Centre Català de Luxemburg anirà a càrrec d’Olalla Losada. Les sessions tindran lloc el 12 d’octubre, el 9 de novembre, el 14 de desembre, l’11 de gener i el 8 de febrer. Aquells qui assisteixin en totes les sessions tindra un preu de 25 euros mentre que una sessió puntual té un cost de 7 euros.

Les famílies interessades poden contactar a través del correu electrònic: [email protected], indicant ‘Esplai CCL’ a l’assumpte.