Foto: Freepik

El Centre Català de Luxemburg farà dilluns 19 d’abril (19 h) una conferència sobre genealogia a càrrec d’Àngel Martínez i Buendía, representant de la Societat Catalana de Genealogia, Heràldica, Sigil·lografia, Vexil·lologia i Nobiliària.

Sota el títol ‘Origen dels cognoms catalans i com fer el teu arbre genealògic’, la sessió en format virtual compta amb la col·laboració dels casals catalans de Madrid i Sevilla. Hi haurà la interpretació en castellà i, en funció de la demanda, també en francès. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament.

Àngel Martínez i Buendía (Berga, 1964) és enginyer, genealogista i apassionat de la història familiar. Fa més de trenta anys que es dedica a la recerca genealògica. Actualment és membre de la junta de govern de la Societat Catalana de Genealogia, Heràldica, Sigil·lografia, Vexil·lologia i Nobiliària (SCGHSVN), amb el càrrec de responsable de xarxes socials i tecnologia.

La seva passió per descobrir el seu passat familiar l’ha portat a formar-se com a genealogista i paleògraf. Això li ha permès conèixer fonts, eines i programaris específics per recopilar, reunir i crear arbres genealògics.