El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna romandrà tancat fins el 31 d’agost de 2020. Al setembre, oferirà un nou cicle infantil i familiar ‘Dissabte de conte!’ a partir del setembre. A través de contes, música i cançons, el cicle fomenta la lectura dels més petits. Els espectacles programats aniran a càrrec de diferents companyies i artistes professionals.

El cicle, per a nenes i nens de 3 fins a 8 anys es durà a terme un dissabte al matí, entre setembre i desembre. Es faran dues sessions consecutives, una en castellà i l’altra en català, a les 11.15 h i a les 12.30 h. La selecció d’espectacles ha estat a càrrec de Taleia Cultura.

Els espectacles programats són ‘B.O.M.’ (19 de setembre), ‘El mico i la tortuga. Adaptació d’un conte tradicional filipí’ (3 d’octubre), ‘Explica’m un conte de tardor’ (24 d’octubre), ‘En clau de sol’ (21 de novembre) i ‘Barrabassades de Nadal’ (12 de desembre).

CURSOS DE CATALÀ PER ADULTS

El Centre Cultural Blanquerna de Madrid promou cursos de català per a adults pel curs 2020-2021. Presenta els cinc nivells d’aprenentatge: bàsic (A2), elemental (B1), intermedi (B2), suficiència (C1) i superior (C2) -aquest últim es convoca en funció de la demanda-.