El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna oferirà un nou cicle infantil i familiar ‘Dissabte de conte!’ a partir del setembre. A través de contes, música i cançons, el cicle fomenta la lectura dels més petits. Els espectacles programats aniran a càrrec de diferents companyies i artistes professionals.

El cicle, per a nenes i nens de 3 fins a 8 anys es durà a terme un dissabte al matí, entre setembre i desembre. Es faran dues sessions consecutives, una en castellà i l’altra en català, a les 11.15 h i a les 12.30 h. La selecció d’espectacles ha estat a càrrec de Taleia Cultura.

Els espectacles programats són ‘B.O.M.’ (19 de setembre), ‘El mico i la tortuga. Adaptació d’un conte tradicional filipí’ (3 d’octubre), ‘Explica’m un conte de tardor’ (24 d’octubre), ‘En clau de sol’ (21 de novembre) i ‘Barrabassades de Nadal’ (12 de desembre).

Amb la reobertura del Centre Cultural-Llibreria Blanquerna ja es pot veure l’exposició ‘America Sanchez, clásico, moderno, jazz, tropical’, que s’ha prorrogat fins el 7 de novembre de 2020. A més ha programat dos cicles al setembre: ‘Nuevas Gobernanzas: de los ayuntamientos a la cultura’, comissariat pel catedràtic Antoni Rovira, i ‘Madrid-Barcelona: puente entre (contra)culturas’, del periodista cultural Iker Seisdedos.