Foto: Pere Guardiola, Marcelo Claure i Ferran Soriano, en la presentació de l’acord [Girona FC]

El City Football Group, de l’empresari català Ferran Soriano, ha incorporat el club més gran de Bolívia, Club Bolívar com a partner. Fundat el 1925 i ubicat a la capital més alta del món, La Paz, Club Bolívar compta amb 29 títols de lliga, més que cap altre club al país.

Amb aquest acord, Club Bolívar accedirà a una àmplia gamma d’experiència, personal, tecnologia patentada, millors pràctiques i assessorament estratègic desenvolupat per City Football Group durant els últims set anys, a través de la seva estructura de diversos clubs.

El president del Club Bolívar, Marcelo Claure, és un dels propietaris del Girona FC, juntament amb el City Football Group i Girona Football Group, de Pere Guardiola. En la seva plantilla figura des d’aquesta temporada l’excapità del Girona FC, Àlex Granell, un dels futbolistes més importants de la història del club.

A LA CONQUESTA DE L’AMÈRICA LLATINA

Ferran Soriano, CEO de City Football Group, ha cexplicat que “la nostra presència a Bolívia de ben segur ens permetrà enfortir el nostre coneixement i les nostres relacions amb el futbol sud-americà. Club Bolívar és el major i millor club de Bolívia amb una valuosa i exitosa història. Tenim moltes ganes de treballar junts i esforçar-nos en ajudar a Club Bolívar a assolir els seus ambiciosos objectius en un futur pròxim”.

D’altra banda, el president de Club Bolívar, Marcelo Claure, ha dit que “avui, un somni es fa realitat. Club Bolívar s’uneix a la família City Football Group com a Partner Club, consolidant un projecte a llarg termini que desenvolupa estàndards de classe mundial en futbol, ​​empresarials i d’infraestructures que permetran Club Bolívar créixer encara més”.

A nivell futbolístic, CFG donarà suport a Club Bolívar sobre les seves decisions a nivell d’scouting, metodologia de joc i entrenament, estratègia de desenvolupament de centres de formació per a joves, ciència esportiva i molt més.

El Club Bolívar també disposarà d’accés a la plataforma Football Data & Insights, que inclou múltiples eines i panells per entendre amb més profunditat el rendiment dels seus equips i els seus jugadors.