‘Las Cartas’, un curmetratge del director i actor Albert Nualart (Terrassa, 1976), és finalista estat del CortoDino Film Festival, que tindrà lloc del 23 al 29 de novembre vinent. El festival porta el nom de Dino De Laurentiis, un dels italians més rellevants de la indústria cinematogràfica i que té lloc des de 2011.

El curmetratge ‘Las Cartas’ és una història de comèdia negra i el fil conductor transcorre en una partida de pòquer. “Són quatre amics de tota la vida que es reuneixen cada dijous per fer una partida de pòquer per mantenir el contacte. Tres d’ells han tingut un èxit econòmic molt important en la seva vida i un d’ells, no. A partir d’aquí, es generen situacions que no s’esperen. Una història amb una càrrega social al darrere que no deixa ningú indiferent”, explica a Exterior.cat, Albert Nualart.

Els quatre amics protagonistes de ‘Las Cartas’ els interpreten els actors Jordi Reverté, Raúl Alhena, Pol Figuerola i el mateix Nualart. “És un projecte que ha tingut un cost de 150 euros, potser el més barat de la història. I és un primer pas per a donar-nos a conèixer en el panorama internacional independent”, admet el director.

En la realització del curtmetratge hi han participat Dídac Roure, Roc de Luca, Marc Prat, Raúl Bayó, Rosa López i Naor Shaharabani Nir.