Aquest proper dissabte 30 de novembre, a les 19 hores, al local del Centre Català de Luxemburg tindrà lloc el recital de música clàssica amb el duet català Ariadna Chmelik i Eugènia Guri. El preu de l’entrada és de 15 euros (socis) i 20 euros (no socis).

Ariadna Chmelik i Lluís va néixer en una família de músics multicultural. Combina la seva carrera solística i cambrística, i actualment estudia un màster en interpretació al Conservatori de Maastricht (Holanda) a la classe de Gustav Rivinius. Debuta als 11 anys com a solista.

Ha guanyat tres vegades el concurs Joventuts Musicals de Suïssa (2012, 2014 i 2016) i ha estat guardonada amb el tercer premi en el concurs internacional de violoncel a Liezen, Austria. Ha estat becada per la Generalitat i toca un Violoncel Bernardell de l’any 1898 cedit generosament per la Tharice Foundation de Suïssa.

Eugènia Guri cursa actualment un Màster al Conservatori Reial de Brussel·les amb el Professor Boyan Vodenitcharov. Es va graduar l’any 2017 a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb el professor Vladislav Bronevetzky, i va obtenir-hi un Màster en Estudis avançats en Interpretació l’any 2018. Va començar els estudis de piano als 6 anys amb la professora Carme Cesena, que continuaria després amb el professor Sebastián Colombo.

Ha rebut diferents premis arreu de Catalunya com a solista o amb diverses formacions de cambra, per exemple, el 1r premi en el XXI Pòdiums de Música de Cambra i en el 42è Concurs de Joves Intèrprets de piano de Catalunya de Vilafranca del Penedès.