Font: FC Barcelona

El proper mes de setembre, la ciutat d’Amman acollirà una nova escola de formació del Futbol Club Barcelona. La Barça Academy Jordania es convertirà en la tercera seu del projecte blaugrana a la regió de l’Orient Mitjà. Un fet que reforça la presència en el territori sumant a les de Kuwait i Dubai que es van posar en marxa fa més d’una dècada.

La Barça Academy Jordania s’ubicarà a en un dels centres més prestigiosos del país, l’Ammán Baccalaureate School (ABS) on fins ara la FCB Escola ha realitzat diversos camps d’estiu amb un gran èxit de participació. La nova acadèmia serà gestionada pel partner Styx, que gestiona l’escola de Dubai amb més de 800 esportistes cada temporada.

La tria d’aquesta nova seu està avalada pel gran seguiment que té el futbol del país, tant en la pràctica esportiva com pel seguiment televisiu dels seus habitants. A més, el FC Barcelona és el club que compta amb un major nombre de seguidors a Jordània.

Els integrants de l’escola són joves jugadors d’entre 4 i 18 anys. El model d’escola de futbol del FC Barcelona exportat a escala internacional pretén extendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del club català a la resta del món. Actualment el FC Barcelona disposa de 52 projectes Barça Academy arreu del món, més de 180 campus i 50 clínics amb presència a 56 països dels cinc continents i la participació de més de 45.000 nens entre les diferents activitats que promou el club.