Foto: La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, participarà en la cloenda [ACN]

El Govern català participarà a la Times Use Week 2020 que té lloc des d’aquest dilluns fins a divendres 27 de novembre que enguany serà virtual. Comptarà amb la participació de 50 referents internacionals en polítiques del temps saludables i una agenda més internacional.

La jornada s’organitzarà a través de quatre eixos: relacions laborals, polítiques internacionals, recerca en polítiques del temps i polítiques locals del temps. El tret de sortida anirà a càrrec de Carl Honoré, veu del moviment Slow y Judy Wajcman, catedràtica de sociologia de la London School of Economics.

En clau catalana hi intervindran el director de l’Oficina per a la Reforma Horària de la Generalitat de Catalunya, Alexis Serra; el secretari d’estat d’Ocupació i Economia social del Govern espanyol, Joaquín Pérez Rey o la gerent municipal de l’Ajuntament de Barcelona, Sara Berbel sobre les mesures legislatives i polítiques en l’era post Covid-19.

L’acte de cloenda, previst per divendres 27 de novembre, comptarà amb les intervencions de la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, el primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, la presidenta del Consell Assessor per la Reforma Horària, Elvira Méndez, i la co-coordinadora de la BTU, Marta Junqué.