Font: Centre Català de Caracas

El Grup de Teatre del Centre Català de Caracas s’ha endut el tercer lloc en la XXVII edició del Festival de Teatre Interclubes, que promou el Grupo Lusoscena del Centro Portugués, a Veneçuela. En el festival hi van prendre part sis grups de diferents centres d’arreu de Sudamèrica.

El Centre Català de Caracas, a través del grup Novells, hi va representar Toc toc, una obra que ja va ensenyar al Centre Català de Caracas. A banda de la tercera plaça, va rebre el premi a la millor musicalització i va acumular vuit nominacions. Van ser la d’actriu protagonista (Misdalia Espinoza), actriu de repartiment (Beryl Rodríguez i Tomás Rodríguez), millor direcció (Guiliana Rodríguez i Pedro Arias), millor il.luminació (Pedro Arias), millor vestuari (Pedro Arias i Giuliana Rodríguez), millor espectacle (Pedro Arias i Giuliana Rodríguez), millor escenografia (Pedro Arias) i millor producció (Omaira Núñez, Marianela Sánchez i Ysbel Puesme).

A la cita van prendre-hi part el grup Os Lusiadas, de la a Casa Portuguesa d’Aragua (Colòmbia); els Teatlantes, de l’Hogar Canario Venezolano; el grup Alejandro Casona, del Centro Asturiano de Caracas; el grup Rosalía de Castro, de la Hermandad Gallega de Veneçuela i el Teatro Ensayo Lagunita, del Lagunita Country Club.