El llibre ‘Catalunya a Bèlgica. Història del Casal Català de Brussel·les (1930-2020)’ escrit per l’historiador Jordi Bohigas, es presentarà el proper dimecres 30 setembre (18.30 h) a l’espai Catalunya-Europa, seu de la delegació del Govern davant la Unió Europea. L’acte es podrà seguir a través dels canals de l’associació.

Les places són limitades, degut a la pandèmia. Les persones interessades a assistir-hi presencialment poden fer la seva petició a través del correu electrònic: [email protected]

Hi assistiran la delegada del Govern català davant la Unió Europea, Meritxell Serret; a més del president del Casal Català de Brussel·les, Llorenç Navarro i altres membres de l’associació. L’autor del llibre, Jordi Bohigas, la directora general de cultura popular i presidenta de l’IRMU, Maria Àngels Blanco, i el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Pep Morella, que hi assistiran de manera virtual.

El volum forma part d’una col·lecció de volums sota la marca de Terra d’Ateneus. El projecte ha estat possible gràcies al suport de l’Institut Ramon Muntaner, la Federació d’Ateneus de Catalunya i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC), així com del mateix casal català.

El llibre de Bohigas, que ja està imprès, mostra el dinamisme singular de la capitalitat europea de la ciutat i, sobretot, una terra d’acollida per a l’exili.