Foto: Acte de presentació de la Fira de Frankfurt

Sota el lema ‘Signals of Hope: New Perspectives for a Stronger Future’ (Senyals d’esperança: noves perspectives per a un futur més fort), aquest dimecres ha començat la Fira de Frankfurt amb la participació de l’Institut Ramon Llull. Enguany, tenint en compte la situació de pandèmia sanitària, l’organització ha impulsat una edició en línia de manera excepcional.

En la programació hi ha previstes conferències, debats, sessions de preguntes i respostes i breus presentacions amb ponents d’arreu del món, on els experts internacionals del sector parlaran sobre les tendències actuals, els models de negoci i el desenvolupament del panorama editorial internacional.

Un any més, el Llull forma part de la planificació de la fira concertant cites i reunions a editors i agents d’arreu del món. Presentarà els nous Quaderns 2020 de Ficció i no Ficció en els que han estat treballant durant els darrers mesos.

A banda, es durà a terme un seguiment dels editors que van participar a la Fellowship Digital 2020, el passat mes de setembre. Enguany, comptarem amb la presència de totes les delegacions – París, Berlín, Londres i Nova York – de l’Institut Ramon Llull.

La Fira del Llibre de Frankfurt és la mostra de llibres i continguts més rellevant del món. Marca el calendari de la major part d’editorials internacionals en la qual s’hi citen anualment unes 7.000 empreses i editorials de tot el món, s’hi donen a conèixer les últimes novetats i es negocien drets d’explotació de diferents obres a nivell mundial.