A causa de la pandèmia sanitària de la Covid-19, del 7 a l’11 de setembre, l’Institut Ramon Llull promou l’Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears en format virtual. Es tracta d’una immersió lingüística original i diferent per mitjà de classes de llengua i la participació en tot un seguit d’activitats culturals i de lleure en línia.

S’adreça als estudiants de la Xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior, XarxaLlull, i d’altres centres que tinguin un coneixement de llengua catalana de nivell A2 o superior. Es programaran sessions síncrones de tres hores i mitja diàries per a les classes de llengua i per a les sessions i tallers sobre diversos aspectes de la cultura, per tal de fomentar la participació dels estudiants i per afavorir la cohesió grupal.

Els nivells programats són elemental (B1 MECR) i intermedi (B2 MECR), a més, de sessions i tallers sobre aspectes de la cultura dels països que s’expressen en llengua catalana amb professorat especialitzat de diversos àmbits de les arts escèniques que es complementarà amb actuacions musicals o visites guiades a poblacions, museus i espais naturals.

L’estada lingüística virtual és per un màxim de 40 assistents. Les persones interessades han d’omplir la sol·licitud d’inscripció que trobaran a la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull. Les inscripcions es poden fer fins el 29 de maig.