El proper 20 de març, el periodista Ralf Streck, qui ha estat durant 20 anys corresponsal alemany al País Basc i a Catalunya, farà una conferència a Zuffenhausen d’Stuttgart, sobre la repressió de l’Estat espanyol contra els polítics catalans i de la proposta de diàleg ofert pel govern de Pedro Sánchez.

Per què Catalunya vol sortir d’Espanya? Després de més de deu anys de protestes pacífiques a Catalunya no han provocat cap solució política a Espanya. Streck exposarà el seu punt de vista sobre el referèndum de l’1-O, la violència policial i la condemna de més de 100 anys de presó als polítics i activistes catalans.

Streck (Flörsheim, 1974) va estudiar ciències polítiques a la universitat de Frankfurt. La seva carrera periodística va començar a la primera ràdio lliure a Alemanya. També és corresponsal de Radio Dreyeckland a Friburg i escriu per a diversos mitjans de comunicació d’Europa.

S’ha especialitzat a explicar i analitzar les forces independentistes d’esquerres del País Basc, Catalunya i Escòcia. També ha traduït a l’alemany el llibre d’entrevistes publicat recentment amb Arnaldo Otegi: A ‘Lichtblicke im Baskenland’.