Foto: Kebyart Ensemble

El quartet català de saxos Kebyart Ensemble participarà per primera vegada al Konzerthaus de Berlín (Alemanya) dins del cicle Espresso-Konzerte en un concert previst per aquest dimecres (14h). El concert, de 45 minuts de durada, tindrà lloc en una de les sales més prestigioses d’Europa.

Kebyart Ensemble està format per Pere Méndez (saxo soprano), Víctor Serra (saxo alt), Robert Seara (saxo tenor) i Daniel Miguel (saxo baríton). Nascuda a Barcelona l’any 2014, és una de les bandes més prometedores de l’escena musical actual.

La banda catalana ha estat seleccionada com a ECHO Rising Stars per a la temporada 2021-22. Així, els permetrà estrenar-se en una vintena d’auditoris i festivals d’Amsterdam, Hamburg, Viena i París. A més, han realitzat gires per països de tota Europa i Àsia.

En la seva trajectòria, Kebyart Ensemble ha guanyat premis europeus de música de cambra. Entre ells, l’Orpheus Swiss Chamber Music Competition (Suïssa), l’International Franz Cibulka Competition (Àustria), i dos dels concursos més importants del seu país: el Primer Palau, organitzat pel Palau de la Música Catalana, i el prestigiós Premi BBVA de Música.