Edmon López (Sant Just Desvern, 1996) s’ha adjudicat el PSA Scottish Open després de tombar a la final l’anglès Patrick Rooney (3-1), amb parcials de 13-11, 11-9, 8-11 i 13-11 en 65 minuts. La competició va tenir lloc el cap de setmana passat a Edimburg.

El santjustenc, que milita al Club Tennis Sabadell i és el número 62 de la PSA), es va plantar a la final després de superar a vuitens de final l’anglès Mark Fuller (3-0), als quarts de final al danès Kristian Frost (3-1) i a les semifinals a l’igualadí Bernat Jaume (3-0). A més de Jaume, en categoria femenina va participar Sofia Mateos, que va caure a primera ronda.

López va proclamar-se campió absolut d’Espanya d’esquaix, al derrotar a la final al 16 vegades campió, el galleg de l’Squash Santiago, Borja Golán (3-1), amb parcials d’11/8, 8/11, 15/13 i 11/4 . El torneig es va celebrar el mes de febrer passat al Polideportivo Municipal de San Fernando, a Cuenca, amb la participació de més d’un centenar de jugadors i jugadores de tot l’Estat espanyol.