La cuinera del Sant Pau, Carme Ruscalleda, a Santa Pau [Foto: Violeta Gumà/ACN]

El restaurant Sant Pau de Tokyo tancarà el proper 2 de setembre després de 19 anys -va obrir el mes d’abril de 2004-. Propietat de l’empresari Yuji Shimoyama i dirigit per la xef catalana Carme Ruscalleda, va arribar a tenir dues estrelles Michelin, de les que en conserva una.

En un post d’Instagram, s’ha anunciat que des de l’1 de juny i fins la data de tancament els clients podran gaudir d’un menú degustació especial. Malgrat el tancament, a la publicació s’anuncia que la relació entre Ruscalleda i Shimoyama “continuarà” i que “potser” sorprendran amb alguns nous reptes conjunts.

El restaurant de Carme Ruscalleda i el seu marit Toni Balam a Sant Pol de Mar va tancar el setembre de 2018. Actualment el regenta el seu fill Raül Balam amb el seu soci Murilo Rodrigues sota el nom de Cuina Sant Pau.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram